Kašalj zaustavlja, bronhije čisti od sekreta - Bronhočist

Kašalj zaustavlja, bronhije čisti od sekreta - Bronhočist

Bronhočist

Cena za 450 g - 1.600 RSD

Bronhočist je 100% prirodan preparat. Pomaže kod kašlja, čisti pluća i bronhije od sekreta. Dostava besplatna za kupovinu preko 3.000 din. Popusti za registrovane kupce. "Bronhočist" je dobijen kombinovanjem različitih lekovitih biljaka i pčelinjih proizvoda vrhunskog kvaliteta. Predstvalja kombinaciju suncokretovog meda, propolisa, korena omana i semana anisa. U opširnijem tekstu ispod možete pročitati više o ovom preparatu.

Pakovanje :

Šta je Bronhočist?

"Bronhočist" je 100% prirodan preparat, dobijen kombinovanjem različitih lekovitih biljaka i pčelinjih proizvoda vrhunskog kvaliteta. Predstvalja kombinaciju suncokretovog meda, propolisa, korena omana i semana anisa. Preparat se može uzimati 3 puta dnevno po jedna kafena kašičica (po mogućnošću drvena ili keramička) jedan sat pre jela u toku 30 dana, potom napraviti pauzu 15 dana i tako u krug.

Suncokretov med je monoflorni med dobijen sakupljanjem nektara suncokretovog cveta. Zbog visokog sadržaja polena suncokretov med odlikuje kompleksan vitaminski i mineralni sastav i zbog toga ima dobre hranljive i profilaktičke osobine. U narodnoj medicini mogu se naći preporuke za upotrebu suncokretovog meda, između ostalog, i kod problema sa respiratornim organima. Više o njemu možete pročitati na našoj stranici o suncokretovom medu.

Propolis je pčelinji proizvod koji ima složen hemijski sastav i koji još uvek do kraja nije istražen. Sadrži preko 300 različitih supstanci koje su farmakološki aktivne. Sadrži biljne smole, vosak, etarska ulja, vitamine i minerale. Ima antibakterijsko, antivirusno, antigljivično, imunostimulativno, antikancerogeno i protiv upalno dejstvo. Više o propolisu možete pročitati na našoj stranici o propolis kapima.

Koren omana se u narodnoj medicini koristi za lečenje kašlja, grudobolje, bronhitisa, astme, plućnih bolesti, prehlada. Prevenira astmatične i bronhijalne tegobe. Otklanja suv i nadražajan kašalj, oslobađa pluća i bronhije zalepnjenog sekreta, olakšava i podstiče iskašljavanje, olakšava disanje i ima jako antiupalno dejstvo. Oman je korovska biljka koja je cenjena zbog svog lekovitog dejstva. Osušeni koren ima prijatan miris i gorak ukus. Nazivaju ga antiseptikom disajnih puteva.

Seme anisa je prepuno eteričnih ulja, vitamina i minerala. Zbog aromatičnog ukusa i mirisa ovaj začin se dosta koristi u pekarstvu, industriji kolača i slatkiša, kozmetičkih proizvoda i u proizvodnji alkoholnih pića. U narodnoj medicini se preporučuje kao sredstvo za čišćenje nakupljene sluzi iz pluća, želuca, mokraćne bešike i bubrega, čišćenje krvi, jačanje nerava, umiruje grčeve, jača želudac i pospešuje varenje.

Svaki od četiri sastojka ovog preparata je pokazao pozitivna dejstva kod respiratornih problema, a njihovom kombinacijom se lekovita dejstva svakog od njih pojačavaju.

Način čuvanja Bronhočist-a

Čuvati u frižideru, u zatvorenoj staklenoj tegli, u kojoj je pakovan proizvod. Preporuka je da se upotrebi 1 godinu od datuma pakovanja. Proizvod se neće pokvariti nakon 1 godine, već se može desiti da izgubi neka svojstva.

Napomena

Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka Bronhočist-a (suncokretov med, propolis, koren omana, seme anisa) nemojte koristiti ovaj preparat. Ukoliko tokom korišćenja ovog preparata utvrdite neke neželjene promene, prestanite sa korišćenjem i obratite se vašem lekaru.

Napominjemo da se mi ne bavimo lečenjem, da navedena lekovita svojstva, kao i način primene nije rezultat ispitivanja proizvoda. Takođe treba napomenuti da efikasnost ovog preparata nije dokazana u kontrolisanim kliničkim uslovima, kakvi se sprovode kada su u pitanju novi medikamenti u farmaceutskim kompanijama, pa Bronhočist u tom smislu ne možemo smatrati kao lek. Bronhočist koristite preventivno, a ukoliko želite da ga koristite u medicinske svrhe, konsultujte se sa svojim lekarom.

Nutritivne vrednosti preparata "Bronhočist"

Parametar ispitivanja Jed. Mere     Rezultat
Energetska vrednost kJ/100g
kcal/100g
1438
344
Masti % 1,70
Ugljeni hidrati g/100g 80,13
Od čega šećeri g/100g 73,80
Celuloza g/100g 0,59
Proteini g/100g 0,74
Natrijum mg/kg 18,00
Soli g/100g 0,005
Voda g/100g 17,13

Dostupna pakovanja

Bronhočist 450 g 1.600 RSD

proizvodi iz iste kategorije

Imunorast

  • Cena : 1.800 RSD
-
+